Frida Ånnevik

Det finnes stemmer som ikke gir deg noe valg. Stemmer som får deg til å stoppe opp. Som får deg til å glemme hva du drev med. Du bare må høre hva de har å si. Frida Ånnevik har en sånn stemme. Som den fjerde i rekken etter Valkyrien Allstars, Gjermund Larsen og Siri Nilsen ble Frida Ånnevik i 2009 tildelt Grappas debutantpris og vant platekontrakt, innspilling og lansering. Sammen med produsent Andreas Mjøs jobbet hun fram debutalbumet: "Synlige hjerteslag" og "Ville Ord" fra 2013, begge gjennomarbeidede popalbum på norsk, i åpent sjangerlandskap med sterkt særpreg i komposisjon, tekst og uttrykk. For "Ville Ord" kunne Frida også ta hjem Spellemannprisen i kategorien Tekstforfatter, og i 2015 ble hun tildelt den prestisjetunge Prøysenprisen.

Frida Ånnevik

I 2016 slapp hun albumet "Her Bor", og under Spellemann 2016 ble hun igjen honorert med pris i kategorien ”Viser”. Søsteralbumet "Flyge Fra" ble sluppet i 2017 og vant også spellemann i samme kategori som søsteralbumet. Med fire album i ryggen har Frida markert seg om en av landets sterkeste komponister og tekstforfattere.

Gjennom 2019 har Frida Ånnevik gitt ut sine versjoner av låter som «Støtte år» (Janis Ian, "At Seventeen») Du må tru på vår (Bill Evans «You Must Believe In Spring») og ikke minst Astrid S «Think before I Talk» - som ble til «Tenkt meg om». Disse og syv andre sanger fra Björk, Spice Girls m.fl ble til albumet «Andre Sanger» - som høsten 2019 fikk terningkast fem over hele linja og som ble omfavnet av både publikum og kritikere.

Vinteren 2019 er Frida med i Tv2´s suksessrike musikkprogram «Hver gang vi møtes» sammen med blant annet Odd Nordstoga, Aslag Haugen, og Tuva Syvertsen.

Frida er en av norges fremste visesangere og er tilgjengelig for konserter og eventoppdrag for små og store anledninger. Frida og hennes trio har turnert over hele landet, hvor de fremfører nydelige låter i de varmeste lydbilder.

Flyge fra
album

Flyge fra

Manager, Pernille Torp-Holte pernille@heartbeatmanagement.com+47 907 42 044
Booking kontakt, Helene Torp-Holte helene@heartbeatmanagement.com+47 932 66 889